Plattekaastaart met speculaas







Wil je het hele jaar door kunnen proeven van de jeugdige déjà vu van Sint- Maarten en Sinterklaas? Of wil je kinderen warm maken voor deze fantastische tijd van het jaar?! Of hou je net zoals ik heel veel van speculaas? Dan is deze plattekaastaart met een vleugje appelsiensap en speculaasbodem zeker iets voor jou.



Deze plattekaastaart  heeft zijn vaste structuur te danken aan het opstijven in de ijskast. Deze taart wordt dus niet afgebakken in de oven zoals een kaastaart (Cheesecake). Hierdoor heeft deze plattekaastaart een licht romige taart maar vol en  fris van smaak. Hierbij geeft de zoete speculaasbodem een tegengewicht tegen de frisse smaak van de plattekaas.

Een aanraader!

Plattekaastaart voor 4 a 6 personen: 10 euro
                        voor 6 tot 8 personen: 12 euro
                        Voor 8 tot 10 personen:14 euro